Reflecties

In navolging van onze opdracht krijgt u hier een impressie van hoe ik de cursus verwerkt heb, methodisch heb ik gekozen om deze data te verzamelen binnen een exel-bestand. Deze opdracht heb ik echter minder aandacht gegeven omdat het voor mezelf in grote mate herhaling was (zie ook ‘wrapshot‘). Uit ervaring weet ik dat dergelijke oefeningen ook tot ontnuchterende gevolgtrekkingen kunnen leiden, dit is uitermate dubbel en vaak ook pijnlijk om te moeten (h)erkennen zoals ik ook in het postludium van deze portfolio tracht mee te geven. Ik deel toch graag – zij het rudimentair – onderstaand ‘snapshot’ met in het verlengde een aantal ‘werflecties’.

Data

Werflecties

In opmaak.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s